Nightwishin uusi basisti on monille musiikkia aktiivisesti seuraaville ihmisille tuttu mies. Kyseessä on nimittäin pitkän linjan muusikko, joka on soittanut sellaisissa bändeissä kuin Norther ja Wintersun. Suurempaa suosiota basisti ei ollut aikaisemmin saanut, joten Nightwishin pesti on varmasti hänelle mieleen. Onhan kyseessä kuitenkin erittäin hyvin tunnettu yhtye, joka tunnetaan ympäri maailman. Tämä mahdollistaa Koskisen pääsyn suurille areenoille, joten tulevaisuudessa kaikki on mahdollista.

Nightwishin uusi basisti oli hienoinen yllätys monille

Jukka Koskinen ei ollut monien ihmisten ensimmäinen vaihtoehto Nightwishiin sen jälkeen, kun Marko Hietala ilmoitti lopettavansa soittamisen. Kyseessä on kuitenkin jo pitkään soittanut muusikko, sillä Koskinen aloitti soittamisen jo vuonna 1994. Ensimmäinen bändin hän perusti jo ala-asteella, joten kokemusta bändissä soittamista on kertynyt jo hyvin pitkään.

Nightwish on täysin uudenlainen haaste Jukka Koskiselle, sillä Suomesta ei saman tason yhtyeitä löydy. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Koskinen tulee bändissä pärjäämään. Aluksi hänen sopimuksensa koskee vain ensimmäistä kiertuetta, joten kyseessä ei ole vielä vakituinen paikka yhtyeessä. Tämän saamme kuitenkin tietää pian, sillä asiasta varmasti julkaistaan lehdistötiedote erikseen.

Nightwish on suurien muutoksien edessä

Nightwishillä on ollut viime vuosina paljon erilaisia tilanteita, joista se on kuitenkin pystynyt selviytymään kunnialla. Ensinnäkin korona vaikutti suuresti yhtyeen toimintaan, sillä silloin ei päässyt käymään keikoilla. Tämän jälkeen tapahtui vielä muutoksia bändin jäsenistössä, joten paljon on ehtinyt tapahtumaan viimeisten vuosien aikana.