Metallica liput

METALLICA LIPUT SUOMEN KEIKALLE

METALLICA LIPUT SUOMEN KEIKALLE

Jos haluat tietää, missä myydään lippuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Suurille keikoille liput myydään pääasiassa lipunmyyntiin keskittyneiden yritysten toimesta. Suomessa esimerkiksi Ticketmaster on yleinen lipunmyyntipalveluita tarjoava yritys. Yleensä keikan julkistamisen jälkeen ilmoitetaan myös se, milloin liput tulevat myyntiin. Samalla kerrotaan se, millä tavalla ja mistä lippuja voi ostaa. Nämä päivämäärät kannattaa laittaa aina muistiin, sillä riippuen tilaisuudesta, liput saatetaan myydä äkkiä loppuun. Sen takia on hyvä olla aikaisin liikenteessä, jotta varmasti saa lippunsa. Lippujen ostamisen yhteydessä on hyvä ottaa selville myös se, minkälaiset majoitus ja ruokailu mahdollisuudet alueella on.

Metallica Hardwired on yhtyeen kymmenes albumi, jota seuraa yleensä kiertue. Metallica liput on ostettavissa yleensä joko sähköisen lipunmyynnin tai puhelimen kautta. Kannattaa varautua, että linjat saattavat olla tukossa aluksi.

METALLICA HARDWIRED ON KYMMENES TÄYSI PITKÄ ALBUMI

Vuonna 2016 albumi ”Hardwired…to Self-Destruct” on Metallican kymmenes studioalbumi. Sitä seurannut kiertue Metallica WorldWired tuli myös Helsinkiin, jossa yhtye esiintyi kahteen kertaan. Suomessa albumi nousi listojen ykköseksi ja teki niin ympäri maailmaa.

Metallica WorldWired oli massiivinen kiertue, joka on kestänyt vuosia. Kiertue alkoi heti levyn julkistamisen jälkeen ja Helsinkiin kiertue suuntautui vuonna 2018. Lippuja myytiin keikoilla paljon ja yhtye soitti kaksi keikkaa täpötäydellä Hartwall Areenalla. Suomessa yhtye soittaa usein kaksi keikkaa peräjälkeen, koska se on niin suosittu täällä.

METALLICAN KEIKKOJEN LIPUT TULEVIIN KONSERTTEIHIN

METALLICAN KEIKKOJEN LIPUT TULEVIIN KONSERTTEIHIN

Metallica tulee Suomeen soittamaan vielä useita kertoja, joten mahdollisuus nähdä yhtye livenä on vielä mahdollista. Jos yhtye ei lopeta uraansa, keikkoja tulee olemaan vielä useita. Tulevaisuudessa kannattaa olla siis hereillä. Keikat ovat todennäköisesti aika suuria, joten lippuja on saatavilla paljon. Seuraavaa keikkaa odotellessa voi kuitenkin kuunnella yhtyeen musiikkia tai soittaa niitä vaikkapa peleissä.

Metallican keikat ovat lähes aina loppuunmyytyjä. Bändit haaveilevat aina samanlaisesta menestyksestä kuin mistä Metallica on saanut nauttia. Koska liput myydään loppuun jo ennakkoon, niitä on turha lähteä ostamaan paikan päältä. Kun olet ostanut lipun keikalle, tositteet ja sähköpostit kannattaa pitää hyvässä tallessa. Nykyään lipun voi näyttää myös matkapuhelimilla, mikä helpottaa lipun säilyttämistä.

METALLICA LIPUT OVAT ARVOKKAITA

Metallica liput kannattaa aina ostaa virallisilta kauppiailta, vaikka ne olisivatkin loppuneet. Lippujen trokarit käyttävät usein hyväkseen epätoivoisia faneja siten, että varaavat lippuja itselleen ja myyvät niitä kalliiseen hintaan eteenpäin. Tämä on tuttu ilmiö myös silloin, kun Metallica Finland keikkojen lipunmyynti alkaa. Ohjesääntönä kannattaa pitää sitä, ettei koskaan osta lippuja trokareilta. Tämä vain kannustaa heitä jatkamaan toimintaansa myös tulevaisuudessa. Jos törmäät trokariin, siitä kannattaa tehdä ilmoitus virallisille tahoille.

Usein esimerkiksi internetin vertaiskauppapaikoille myydään lippuja kovaan hintaan. Trokareiden suosittuja kohteita ovat muun muassa Tori.fi ja Huuto.net. Jos havaitset selkeän trokarin näillä sivustoilla, siitä kannattaa ilmoittaa ylläpitäjille. Netissä Metallican keikkojen lippujen myynti on helppoa ja monet ihmiset käyttävät hyväksi sähköisiä myyntikanavia. On kuitenkin hyvä muistaa, että liikkeellä on myös rehellisiä lippujen myyjiä. Joskus vastaan saattaa tulla yllättäviä menoja, jolloin järkevintä on myydä lippu eteenpäin.