Nightwishin uusi basisti on Jukka Koskinen

post thumb
Metallimusiikki
by Jaana/ on 02 Apr 2022

Nightwishin uusi basisti on Jukka Koskinen

Nightwishin uusi basisti on monille musiikkia aktiivisesti seuraaville ihmisille tuttu mies. Kyseessä on nimittäin pitkän linjan muusikko, joka on soittanut sellaisissa bändeissä kuin Norther ja Wintersun. Suurempaa suosiota basisti ei ollut aikaisemmin saanut, joten Nightwishin pesti on varmasti hänelle mieleen. Onhan kyseessä kuitenkin erittäin hyvin tunnettu yhtye, joka tunnetaan ympäri maailman. Tämä mahdollistaa Koskisen pääsyn suurille areenoille, joten tulevaisuudessa kaikki on mahdollista.

Nightwishin uusi basisti oli hienoinen yllätys monille

Jukka Koskinen ei ollut monien ihmisten ensimmäinen vaihtoehto Nightwishiin sen jälkeen, kun Marko Hietala ilmoitti lopettavansa soittamisen. Kyseessä on kuitenkin jo pitkään soittanut muusikko, sillä Koskinen aloitti soittamisen jo vuonna 1994. Ensimmäinen bändin hän perusti jo ala-asteella, joten kokemusta bändissä soittamista on kertynyt jo hyvin pitkään.

Nightwish on täysin uudenlainen haaste Jukka Koskiselle, sillä Suomesta ei saman tason yhtyeitä löydy. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten Koskinen tulee bändissä pärjäämään. Aluksi hänen sopimuksensa koskee vain ensimmäistä kiertuetta, joten kyseessä ei ole vielä vakituinen paikka yhtyeessä. Tämän saamme kuitenkin tietää pian, sillä asiasta varmasti julkaistaan lehdistötiedote erikseen.

Suomalaiset rakastavat raskasta musiikkia

Yhtyeet keikkailevat suurilla areenoilla ja keikat ovat yleensä loppuunmyytyjä. Yksi suosituimmista bändeistä, joka on Metallica, on konsertoinut maassamme kymmenen kertaa viimeisen 16 vuoden ajan, eikä sen suosiolle näy loppua. Muita raskaan musiikin edustajia, jotka vierailevat säännöllisesti Suomessa, ovat Iron Maiden, AC/DC ja KISS.