Metallica Suomessa on elämys

post thumb
Metallimusiikki
by Jaana/ on 08 Nov 2021

Metallica Suomessa on elämys

Metallica Suomessa on monien yhtyeen fanien vuoden kohokohta. Metallica on käynyt Suomessa jo useita kertoja, ja tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään vielä useita vierailuita. Yhtye teki ensimmäiset keikkansa jo 1980-luvulla ja on vieraillut Suomessa säännöllisesti myös sen jälkeen. Hämeenlinnan keikka vuodelta 2019 oli monen fanin mielestä yksi parhaimpia keikkoja. Ihmiset olivat löytäneet hyvin paikalle, sillä siellä oli arvioiden mukaan noin 55 000 ihmistä.

Näe Metallica Suomessa

Jos haluat nähdä Metallican keikan Suomessa, tulee olla aikaisin liikkeellä. Viime vuosina yhtye on vieraillut maassamme muutaman vuoden välein, joten keikkoja tullaan näkemään myös tulevaisuudessa. Vaikka keikat ovat massiivisen luokan tapahtumia, liput menevät suhteellisen nopeasti. Siksi kannattaa ottaa selville tarkasti se, milloin lipunmyynti aloitetaan, jotta ehtii saamaan omansa.

Metallica Finland on aina ainutlaatuinen kokemus, jota muistellaan pitkään. Yksi mielenkiintoisimpia keikkoja oli vuonna 2018, jolloin Metallica soitti keikallaan Hassisen Koneen Rappiolla -kappaleen. Erikoista siinä oli se, että yhtyeen basisti lauloi kappaleen suomeksi. Tämä aiheutti melkoisen reaktion suomalaisissa ja Metallicasta tuli viimeistään tässä vaiheessa koko kansan suosikkiyhtye.

Musiikinystäville megaluokan tapahtumia

Jos olet suuri musiikin ystävä, stadionkonsertit ja festarit ovat varmasti mielenkiinnon kohteinasi. Monien mielestä musiikki on parhaillaan livenä. Musiikista saa nauttia hyvän juoman ja ystävien kesken. Musiikki yhdistää ihmisiä ja samalla pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. Metallican suurkonsertit ovat aina näkemisen arvoisia, joten niitä voi suositella varauksetta.